Dansexpressie DANS JE LOS

Spelenderwijzer heeft ruime ervaring met buitenschoolse activiteiten, en denkt graag mee als u een activiteit wil organiseren.

Onder onze vaste klanten tellen we tal van jeugddiensten, cultuurcentra, buitenschoolse kinderopvang, gemeentebesturen,… Van vakantiekampen en speelpleinen tot animatie en activiteiten met vrije in- en uitloop op festivals: uw publiek gaat steeds geboeid en enthousiast naar huis!

Door onze jarenlange ervaring kunnen we steeds een geschikte activiteit voorstellen, of desgewenst op maat van uw organisatie een aanbod uitwerken.

Ons aanbod

Met onderstaande filters kan je zoeken in ons vast aanbod en selecteren op leeftijd, inhoud (muzische vorming of wetenschappen), of werkvorm ( voorstelling of workshop). Naast dit vast aanbod aan workshops en voorstellingen, werken we ook vaak én zeer graag op maat van uw organisatie iets uit. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je je gading niet meteen vindt in onderstaande lijst, of een ‘wild plan’ hebt dat buiten de lijntjes kleurt!

Type

Leeftijd

Domein

Vind je niet wat je zoekt en heb je nood aan iets op maat (bv. rond
een themadag)? Contacteer ons en we bekijken samen hoe wij jou
kunnen helpen!

Enkele reacties

Het was een geslaagde workshop! Eentje met leuke, veelzijdige muzikale spelletjes en dansoefeningen. 11 enthousiaste kleuters, allen tussen 4 en 6 jaar, gaven het beste van zichzelf. Lesgever Nicolas wist op gepaste wijze de kinderen op sleeptouw te nemen. Bij het buitengaan spraken de kinderen nog over moeder olifant, vader olifant, aapjes en slangen. Uiteraard met bijhorende bewegingen! :-)

BIB Permeke, AntwerpenKleuterpercussie

Koen was een topvervanger en heeft dat heel goed gedaan. Hij wist de kleuters te boeien van het begin tot het einde! We waren heel tevreden J.

BS Laerhof, MerksemProefmobiel voor kleuters

Wij hebben een geslaagde familiedag gehad. De bezoekers waren erg tevreden. Ik heb veel kinderen met bruisballen naar huis zijn gaan en een grote glimlach op hun gezicht en die van hun ouders. Dus: geslaagd!

Animatie op bedrijfsfeest BASFBASF, Antwerpen

Wil jij jouw ervaring met Spelenderwijzer ook delen?

Laat het ons weten. Wij horen graag wat je er van vond!

0