Een geschikte activiteit vinden die verder gaat dan louter animatie maar zeker niet te schools overkomt is niet altijd evident. Spelenderwijzer heeft zowel voor kinderen als volwassenen een ruim aanbod dat vertrekt vanuit enthousiasme, creativiteit en nieuwsgierigheid. Onze klanten zijn zowel evenementenbureaus op zoek naar een uniek aanbod als bedrijven die een teambuilding voor hun werknemers of een evenement voor klanten organiseren en hier invulling voor zoeken. Parallelle activiteiten met kleine groepjes, spectaculaire wetenschapsshows, workshops rond wetenschappen, muziek, dans of (impro)theater, beatbox of percussie met honderden deelnemers, dit alles in het Nederlands, Frans, Engels of zelfs Duits: wij stellen onze jarenlange ervaring graag ter beschikking om samen met u een aangepast aanbod uit te werken.

Ons aanbod

Heel wat van onze workshops en voorstelling in ons aanbod voor vrijetijd zijn zeer geschikt voor evenementen en familiedagen. Kijk daarom zeker ook eens in ons vrijetijdsaanbod.
We hebben echter ook een hele reeks activiteiten voor jong en oud rond zowel wetenschap & techniek als theater & muziek die specifiek op evenementen afgestemd zijn. Een (niet limitatieve!) lijst van mogelijkheden:

  • Workshops met vrije in- en uitloop rond wetenschap & techniek inclusief aankleding van de locatie in “wetenschappelijke sfeer”
  • Teambuildings (wetenschappen, percussie, improvisatietheater,…)
  • Straatanimatie & vuuracts
  • Beatbox & bodypercussion met grote groepen
  • Muzikale/theatrale lancering of product reveal met publieksinteractie
  • Reuzenzeepbellen (zeepbellenartiest of als workshop)
  • Een gadget knutselen als aandenken aan het event
  • Spectaculaire wetenschapsshows op maat, ook voor volwassenen en bedrijven

Tenslotte werken we ook vaak én zeer graag op maat. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je je gading niet meteen vindt in onderstaand aanbod. Ons flexibel en creatief team werkt met veel plezier een concept uit dat aansluit bij jouw thema of doelpubliek.

OPGELET Momenteel zijn we bezig ons basisaanbod voor evenementen online te zetten. Met onderstaande filters zal je kunnen zoeken op leeftijd, inhoud, en werkvorm. In afwachting kan je ons best even contacteren voor meer informatie!

Type

Leeftijd

Domein

Enkele reacties

Wij hebben een geslaagde familiedag gehad. De bezoekers waren erg tevreden. Ik heb veel kinderen met bruisballen naar huis zien gaan met een grote glimlach op hun gezicht en die van hun ouders. Dus: geslaagd!

Animatie op bedrijfsfeest BASFBASF, Antwerpen

Het was een geslaagde workshop! Eentje met leuke, veelzijdige muzikale spelletjes en dansoefeningen. 11 enthousiaste kleuters, allen tussen 4 en 6 jaar, gaven het beste van zichzelf. Lesgever Nicolas wist op gepaste wijze de kinderen op sleeptouw te nemen. Bij het buitengaan spraken de kinderen nog over moeder olifant, vader olifant, aapjes en slangen. Uiteraard met bijhorende bewegingen! :-)

BIB Permeke, AntwerpenKleuterpercussie

Koen was een topvervanger en heeft dat heel goed gedaan. Hij wist de kleuters te boeien van het begin tot het einde! We waren heel tevreden J.

BS Laerhof, MerksemProefmobiel voor kleuters

Wil jij jouw ervaring met Spelenderwijzer ook delen?

Laat het ons weten. Wij horen graag wat je er van vond!

0