Het was een geslaagde workshop! Eentje met leuke, veelzijdige muzikale spelletjes en dansoefeningen. 11 enthousiaste kleuters, allen tussen 4 en 6 jaar, gaven het beste van zichzelf. Lesgever Nicolas wist op gepaste wijze de kinderen op sleeptouw te nemen. Bij het buitengaan spraken de kinderen nog over moeder olifant, vader olifant, aapjes en slangen. Uiteraard met bijhorende bewegingen! :-)

BIB Permeke, AntwerpenKleuterpercussie

Koen was een topvervanger en heeft dat heel goed gedaan. Hij wist de kleuters te boeien van het begin tot het einde! We waren heel tevreden J.

BS Laerhof, MerksemProefmobiel voor kleuters

Wij hebben een geslaagde familiedag gehad. De bezoekers waren erg tevreden. Ik heb veel kinderen met bruisballen naar huis zijn gaan en een grote glimlach op hun gezicht en die van hun ouders. Dus: geslaagd!

Animatie op bedrijfsfeest BASFBASF, Antwerpen

het was net zoals al de andere workshops die we van jullie gedaan hebben SUPER!!

De kinderen hebben van beide genoten. Ze hebben ook nieuwe ‘dingen’ bijgeleerd/ontdekt op een leuke speelse manier! De mensen die het deden waren naar de kinderen toe heel geduldig en deden het op het niveau van de kinderen. Ze speelden ook in op wat de kinderen graag deden. Ze voelden dit ook aan.

Heilig Hart College HallePrimitieve dans met live percussie & workshop boomwhackers

Ik vond de voorstelling geweldig…helemaal mijn ding! Heb ik aan de spelers ook al gezegd.

2de en 3de kleuterklassen waren helemaal mee! Voor instapklas en eerste kleuterklas was het zeker lang genoeg! Zij waren vooral geboeid door de verschillende dingen die ze zagen gebeuren!

Ik zou het zelfs ook voor eerste leerjaar durven spelen. (misschien ook tweede)!

BS Ursulinen, MechelenMuziek- en bewegingstheatervoorstelling “Ik Ook”

Wij houden jullie aanbod steeds in de gaten en doen er graag beroep op, het zijn steeds kwaliteitsvolle workshops die met enthousiasme worden gebracht.

BIB Elsschot, AntwerpenWetenschapsshow en doe-dozen

De workshop is heel goed verlopen. Iedereen was er heel enthousiast over: ‘moeilijk om volgend jaar deze activiteit te overtreffen’!  Zelfs de aanwezige oma heeft met volle teugen genoten, misschien minder van het beatboxen op zich, maar des te meer van de goede interactie tussen alle familieleden en de lesgever. Voor ons een zeer geslaagde workshop! Dus Ja, volgende keer bekijken we zeker jullie aanbod.

Familiedag, AalterBeatbox

DE PROEFMOBIEL WAS ECHT FANTASTISCH!

BS Hertog Jan, KortenbergProefmobiel voor lager

Bedankt voor de geweldige workshop. Miro was in de wolken, en ook de andere kinderen gingen heel erg enthousiast naar huis. Een bijzonder dankjewel voor Wouter, omdat hij ook op een heel fijne manier aandacht gaf aan het feit dat Miro een beetje op de achtergrond ging hangen. Je kon hem op geen betere manier aanpakken. Hij was supertrots.

Workshop Beatbox op verjaardagsfeestjeBeatbox

En of alles naar wens was! Niets dan positieve reacties van zowel de kinderen als de leerkrachten en voor ons was het ook heel leuk om jullie in de bib te hebben.

Wie weet dat we in de toekomst nog eens kunnen samenwerken, ik hou jullie aanbod zeker in de

BIB BeerseProefmobiel

Wat betreft de inhoud geen enkele opmerking: alle kleuterleidsters waren en zijn zeer enthousiast!

Kleuterschool Pagadder, Heusden-ZolderNavorming STEM in het kleuteronderwijs

We waren allemaal heel tevreden met de sessies, alle kleuters van klein tot groot hebben genoten. Het was zeer fijn dat alle kleuters van begin tot einde actief bezig waren.

We zijn zeker van plan om volgend schooljaar nog eens beroep op jullie te doen.

Basisschool TipTop, DeurneKleuterpercussie

De workshop was super! Voor herhaling vatbaar!

Lagere school Kattensprong, TervurenWorkshop expressie

Nog een welgemeende dank voor de fantastische voorstellingen vandaag ! De enthousiaste reacties van de kinderen waren goddelijk. Voor ons was het een geslaagde voormiddag!!!

Sint-Franciscus Basisschool, MelleWetenschapsshow en muziektheater “Ik Ook”

Ik hoorde alleen maar uiterst lovende woorden over de workshop! Het is duidelijk dat jullie begeleider zeer goed om kan met een groep (ook die jonge, actieve kids) en dat hij zijn vak kent.  Eén van onze bestuursleden volgde zijn volledige les mee van aan de zijlijn en is zelf werkzaam in het buitengewoon onderwijs en ook van haar kreeg ik zeer positieve reacties (dit wil al wat zeggen, want zij is zelf nogal veeleisend en kent de nood aan structuur bij heel wat kinderen).  Een grote pluim dus aan de lesgever, maar ook aan jullie organisatie, voor de aangename samenwerking!

Gezinsbond HaaltertWorkshop wereldpercussie

We hebben ervan genoten!!!  Ook de kleuters bootsten enkele dagen later nog enkele handelingen van Nico na. Leuk om te zien. Onze kleuters zijn weeral een ervaring rijker. Bedankt. We zullen jullie site zeker verder opvolgen mss wel voor een theatervoorstelling in de toekomst.

 

BS Moleke, RijkevorselWorkshop kleuterpercussie