Workshops en voorstellingen op school

Spelenderwijzer komt naar uw school voor workshops en voorstellingen, en dit voor alle leeftijden!

Wij werken met een hecht team van docenten die op elkaar zijn ingespeeld. Omdat al onze mensen artiesten en/of wetenschappers zijn met een passie voor hun vak, garanderen we niets minder dan een topervaring voor jullie school. Het liefst komen we uiteraard met een aantal mensen tegelijk, dat creëert immers een fijne sfeer doorheen de school. Maar evengoed komt slechts één van onze mensen voor enkele lesuren een initiatie geven. Een toffe workshop, een intieme voorstelling,… de keuze is helemaal aan jullie!

Als het toch moeilijk kiezen is of je bent op zoek naar activiteiten rond een bepaald thema, bekijken we graag samen met jullie wat de meest geschikte en/of voordelige combinatie is.

Ons aanbod

Met onderstaande filters kan je zoeken in ons vast aanbod en selecteren op leeftijd, inhoud (muzische vorming of wetenschappen), of werkvorm ( voorstelling of workshop). Naast dit vast aanbod aan workshops en voorstellingen, werken we ook vaak én zeer graag op maat van de school iets uit. Verder kunnen we onze bestaande workshops vaak eenvoudig aanpassen aan bv. een schoolthema. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je je gading niet meteen vindt in onderstaande lijst of een geweldig idee hebt en hiervoor met ons wil samenwerken!

Type

Leeftijd

Domein

Wens je op de hoogte te blijven van ons aanbod?

Schrijf je dan in voor onze NIEUWSBRIEF. Uitschrijven is op elk moment mogelijk!

Enkele reacties

FAN-TAS-TISCH  Ik genoot ervan als volwassene ook.  
Met momenten vond ik dingen grappig, en dat ik moest lachen, zonder dat de kleuters doorhadden waarom ik lachte   
SB CreatopiaVoorstelling Kitty wil knallen

Het was een geslaagde workshop! Eentje met leuke, veelzijdige muzikale spelletjes en dansoefeningen. 11 enthousiaste kleuters, allen tussen 4 en 6 jaar, gaven het beste van zichzelf. Lesgever Nicolas wist op gepaste wijze de kinderen op sleeptouw te nemen. Bij het buitengaan spraken de kinderen nog over moeder olifant, vader olifant, aapjes en slangen. Uiteraard met bijhorende bewegingen! :-)

BIB Permeke, AntwerpenKleuterpercussie

Koen was een topvervanger en heeft dat heel goed gedaan. Hij wist de kleuters te boeien van het begin tot het einde! We waren heel tevreden J.

BS Laerhof, MerksemProefmobiel voor kleuters

Wij hebben een geslaagde familiedag gehad. De bezoekers waren erg tevreden. Ik heb veel kinderen met bruisballen naar huis zijn gaan en een grote glimlach op hun gezicht en die van hun ouders. Dus: geslaagd!

Animatie op bedrijfsfeest BASFBASF, Antwerpen

Wil jij jouw ervaring met Spelenderwijzer ook delen?

Laat het ons weten. Wij horen graag wat je er van vond!

0