Deze workshop yoga-expressie neemt de kinderen mee op avontuur in een doorlopend verhaal, doorheen hun eigen lichaam en geest.
Speelse yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en visualisaties loodsen de kinderen doorheen een beeldrijke ontdekkingstocht. De verschillende oefeningen vergroten en verfijnen de verbeeldingskracht, het inlevingsvermogen en het lichaamsbesef.
Het yoga avontuur legt de nadruk op het proeven en beleven van het innerlijke lijf en vergroot daardoor het lichaamsbewustzijn. Tegelijkertijd worden de spieren sterk en soepel gemaakt en het concentratievermogen verbeterd. Kinderen leren spanningen los te laten en komen dichter tot hun innerlijke kracht.

U kan ook kiezen voor een yoga-muziek workshop, met begeleiding van live muziek! Onze reis eindigt dan met een klankmeditatie als ontspanning. De wisselwerking met de live muziek maakt deze workshop erg interactief!

Praktisch

Duur:
 • 50 minuten of meer
Voorwaarden:
 • Aanwezigheid van klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk.
 • Max. aantal deelnemers: 25 (Indien mogelijk, werken we liefst in kleinere groepjes.)
 • Lege ruimte nodig
 • Muziekinstallatie nodig
Doelgroep:

Vanaf K2 t.e.m. L6

Prijzen: live muziek of niet?

U kan kiezen voor deze workshop mét of zónder live muzikale ondersteuning door een muzikant (sitar, didgeridoo, klankschalen, hang drum).  De live muziek heeft zeker een sterke meerwaarde, omdat de muzikant én de yogabegeleider beter kunnen inspelen op de reacties van de leerlingen en de sfeer sneller kunnen aanpassen.
Met live muzikant eindigen we de sessie met een ontspannend ligconcert.

Uiteraard  maakt dit de workshop wel een stuk duurder. Daarom is het ook mogelijk om zonder live muziek (enkel yogadocente) te werken. Deze tarieven vind je HIER.

Prijzen met live muziek vind je in onderstaande tabel. Reisonkosten vanuit Antwerpen: €0,40/km in een straal van 50km rond Antwerpen. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

 • Schoolprijs (live muziek)
  € 220
  Vanaf de tweede sessie € 120/sessie
 • Groeperingen (Live muziek)
  € 230
  Vanaf de tweede sessie € 150/sessie
 • Bedrijven
  Op aanvraag

Zit je nog met vragen?

aarzel niet en contacteer ons!