PRIJZEN

Wij hanteren 3 verschillende prijzen naargelang de organisator:

 1. scholen
 2. overheden, theaters en groeperingen
 3. bedrijven

BELANGRIJK:

 • Indien een activiteit niet kan doorgaan door corona-maatregelen opgelegd door de overheid, kan deze kosteloos verplaatst worden, of zelfs geannuleerd als dit onmogelijk is.
 • Indien een bevestigde opdracht minder dan een maand vooraf om een andere reden wordt afgezegd, vragen we 75€ annulatiekost als compensatie.
 • Als dit op minder dan 1 week voor de activiteit gebeurt, factureren we 50% van de offerte.
 • Weersomstandigheden kunnen niet ingeroepen worden als overmacht.
 • Lage opkomst kan niet ingeroepen worden als overmacht, het aantal workshops op één dag kan wel variëren naargelang inschrijvingen indien ten laatste twee weken vooraf een definitief aantal wordt doorgegeven.

WORKSHOPS

Voor bijna alle workshops rekenen we dezelfde, transparante prijs (schooljaar 2021-2022):

 1. scholen tijdens de schooluren: 130€ voor het eerste lesuur (50 min.), vanaf dan 60€/extra lesuur (indien aansluitend)
  buiten de schooluren: zie punt 2.
 2. overheden, theaters en groeperingen: 145€ voor het eerste uur (60 min.), vanaf dan 75€/extra uur (indien aansluitend)
 3. bedrijven: 200€ voor het eerste lesuur, vanaf dan 100€/extra lesuur (indien aansluitend)

Voor dat bedrag brengen wij uiteraard alle materiaal zelf mee.

Workshops in scholen zijn standaard tot 25 leerlingen, uitzonderlijk mogen dat er enkele meer zijn, maar dan vragen we 3€/extra leerling boven de 25 (en 4€/extra leerling voor beatbox).

Vervoersonkosten aan 0,35€/km in een straal van 50km rond Antwerpen. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed, max. 25€).

Opgelet:
-We vragen om minstens 2 workshops achtereenvolgens te boeken. Om ecologische redenen vinden we immers dat onze docenten niet langer onderweg mogen zijn dan dat ze ter plaatse zijn voor de activiteit zelf.

-Wij vragen steeds om een broodje te voorzien als onze begeleider zowel voor- als namiddag aanwezig moet zijn.

-Als de organisator tussentijdse pauzes voorziet, vragen we 20€/u wachtvergoeding, uitgezonderd de middagpauze. Als de middagpauze langer duurt dan 1u30, vragen we een wachtvergoeding van 20€/u.

-Enkel de workshops beatbox, dans of yoga met live percussie (twee begeleiders) en de workshops met verbruiksmateriaal kosten iets meer. Voor deze workshops staan de prijzen op de pagina met beschrijving van de workshops zelf.

-Workshops op maat (festivals, bedrijfsevenementen, themadagen op school,…) worden in onderling overleg vastgelegd.

Onze workshops voor scholen worden vrij van BTW gefactureerd!

VOORSTELLINGEN

Ons muziek- en figurentheater gezelschap “Villa aan Zee” heeft zowel kleinschalige voorstellingen met 2 acteurs/muzikanten en een minimum aan techniek, als voorstellingen met volledig theaterlicht en -geluid en 4 mensen op het podium. Prijzen variëren daarom van 380€ voor een intieme kleutervoorstelling in de klas tot 950€ voor onze muziektheatervoorstelling Salamanderman. Gedetailleerde prijzen vind je op de pagina’s van de voorstellingen zelf.