Prijzen

Wij hanteren 3 verschillende prijzen naargelang de organisator:

 1. scholen
 2. overheden, theaters en groeperingen
 3. bedrijven

Scholen

WORKSHOPS

Voor bijna alle workshops rekenen we dezelfde, transparante prijs (schooljaar 2022-2023):

 1. tijdens de schooluren: 135 voor het eerste lesuur (50 min.), vanaf dan 70/extra lesuur (indien aansluitend)
  buiten de schooluren: zie overheden, theaters en groeperingen.
 2. Workshops in scholen zijn standaard tot 25 leerlingen, uitzonderlijk mogen dat er enkele meer zijn, maar dan vragen we 3/extra leerling boven de 25 (en €5/extra leerling voor beatbox).
 3. Alle materiaal is inbegrepen.
 4. Vervoersonkosten aan 0,40/km . Voor afstanden >dan 50 km, vragen we 20 bovenop de berekende vervoerskosten.
 5. We vragen om minstens 2 workshops achtereenvolgens te boeken. Om ecologische redenen vinden we immers dat onze docenten niet langer onderweg mogen zijn dan dat ze ter plaatse zijn voor de activiteit zelf.
 6. Wij vragen €20/u als wachtvergoeding voor een middagpauze of voor elk springuur, maar uiteraard pauzeren we graag mee tijdens een speeltijd.
 7. Onze workshops voor scholen worden vrij van BTW gefactureerd!

Enkel de workshops beatbox, dans of yoga met live percussie (twee begeleiders) en de workshops met verbruiksmateriaal kosten iets meer. Voor deze workshops staan de prijzen op de pagina met beschrijving van de workshops zelf.

Workshops op maat (themadagen op school, projecten,…) worden in onderling overleg vastgelegd.

VOORSTELLINGEN

Prijzen variëren daarom van €380 voor een intieme kleutervoorstelling in de klas tot €950 voor onze muziektheatervoorstelling Salamanderman. Gedetailleerde prijzen vind je op de pagina’s van de voorstellingen zelf.

BELANGRIJK:

 • Indien een activiteit niet kan doorgaan door corona-maatregelen opgelegd door de overheid, kan deze kosteloos verplaatst worden, of zelfs geannuleerd als dit onmogelijk is.
 • Indien een bevestigde opdracht minder dan een maand vooraf om een andere reden wordt afgezegd, vragen we 75 annulatiekost als compensatie.
 • Als dit op minder dan 1 week voor de activiteit gebeurt, factureren we 50% van de offerte.
 • Weersomstandigheden kunnen niet ingeroepen worden als overmacht.
 • Lage opkomst kan niet ingeroepen worden als overmacht, het aantal workshops op één dag kan wel variëren naargelang inschrijvingen indien ten laatste twee weken vooraf een definitief aantal wordt doorgegeven.