Deze yoga-expressie workshop neemt kleuters mee op avontuur in een doorlopend verhaal in het dierenbos! We komen allerlei dieren tegen, bomen en planten, en rusten even uit aan de waterval midden in het bos!
Speelse yogahoudingen, expressie oefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisaties loodsen de kleuters doorheen een fantasierijke ontdekkingstocht. De verschillende oefeningen vergroten en verfijnen de verbeeldingskracht, het inlevingsvermogen en het lichaamsbesef.
De workshop legt de nadruk op het plezier en het speelse. De kleuters leren spanningen los te laten en komen dichter tot hun innerlijke kracht.

U kan ook kiezen voor een yoga-muziek workshop, met begeleiding van live muziek! We starten met een zonnegroet en gaan volgens het seizoen aan de slag met verschillende natuurelementen (lente, herfst, water, wind, lucht, …). Onze reis eindigt met een klankmeditatie als ontspanning. De wisselwerking met de live muziek maakt deze workshop erg interactief!

Yoga in het dierenbos voor kleuters

Praktisch

Duur:
 • 50 minuten of meer
Voorwaarden:
 • Aanwezigheid van klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk.
 • Max. aantal deelnemers: 25 (Indien mogelijk, werken we liefst in kleinere groepjes.)
 • Lege ruimte nodig
Doelgroep:

Kleuters van 2,5 jaar

Prijzen: live muziek of niet?

U kan kiezen voor deze workshop mét of zónder live muzikale ondersteuning door een muzikant (sitar, didgeridoo, klankschalen, hang drum).  De live muziek heeft zeker een sterke meerwaarde, omdat de muzikant én de yogabegeleider beter kunnen inspelen op de reacties van de leerlingen en de sfeer sneller kunnen aanpassen.
Met live muzikant eindigen we de sessie met een ontspannend ligconcert.

Uiteraard  maakt dit de workshop wel een stuk duurder. Daarom is het ook mogelijk om zonder live muziek (enkel yogadocente) te werken. Deze tarieven vind je HIER.

Prijzen met live muziek vind je in onderstaande tabel. Reisonkosten vanuit Antwerpen: €0,40/km in een straal van 50 km rond Antwerpen. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

 • Schoolprijs met live muziek
  €220
  Vanaf de tweede sessie €120/sessie.
 • Groeperingen met live muziek
  €230
  Vanaf de tweede sessie €150/sessie.
 • Bedrijven
  Op aanvraag.

Zit je nog met vragen?

aarzel niet en contacteer ons!