De workshop wordt gegeven door een ervaren duo dansbegeleider & multi-instrumentalist. De kleuters/kinderen duiken in een fantasiewereld en gaan spelenderwijs, zonder het te beseffen, danstechnische en expressie vaardigheden oefenen zoals zwaar/licht, hoog/laag, groot/klein, rond/hoekig, … Daarna gaan ze samen op pad verkennen wat hun lichaam allemaal kan en hoe ze puur op gevoel of intuïtief kunnen bewegen. De workshop wordt begeleid door live muziek waardoor de dansbegeleider en de muzikant zich voortdurend aanpassen aan de sfeer en noden bij de kinderen.

OPMERKINGEN:

 1. We vragen om minstens 2 workshops en liefst meer achtereenvolgens te boeken. Om ecologische redenen vinden we immers dat onze docenten niet langer onderweg mogen zijn dan dat ze ter plaatse zijn voor de activiteit zelf.
 2. INTERESSANTE TIP: onze docenten kunnen op dezelfde dag eenzelfde of zelfs andere workshop geven voor andere leeftijden: vraag collega’s van andere leerjaren (mag kleuter, lager en soms zelfs middelbaar gemengd zijn) om samen te boeken, zo daalt de prijs per leerling nog aanzienlijk!
 3. Workshops in scholen zijn standaard tot 25 leerlingen, uitzonderlijk mogen dat er enkele meer zijn, maar dan vragen we 3/extra leerling boven de 25 (en €6/extra leerling voor dans met live muziek).
 4. Tot 4 lesuren graag alle in de voormiddag. Als dit niet mogelijk is en de docent moet ‘s middags wachten, rekenen we 20€ middagvergoeding per docent. Ook voor springuren rekenen we 20€ per docent. Speeltijden tellen uiteraard niet als wachten, en voor 5 & 6 lesuren is middagpauze reeds ingecalculeerd.
 5. Alle gebruiksmateriaal is steeds inbegrepen.
 6. Vervoersonkosten aan 0,45/km . Voor afstanden >dan 50 km, vragen we 20 bovenop de berekende vervoerskosten.
 7. Onze workshops voor scholen worden vrij van BTW gefactureerd!

Praktisch

Duur:

Vanaf 1 lesuur

Voorwaarden:
 • Aanwezigheid van de eigen klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk, en er wordt best een ruime plaats voorzien (lege klas, turnzaal,…)
 • Max. 25 kinderen/sessie
 • Lege ruimte (groot lokaal of turnzaal) nodig
 • Begeleiding: 2 docenten
Doelgroep:

Vanaf K1 tot L6 en ouder

KOSTPRIJS

Vervoerskosten:

€ 0,45/km vanuit Antwerpen in een straal van 50 km. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

Voor deze workshop kan het 0% BTW tarief gehanteerd worden!

Onderstaande prijzen zijn inclusief materiaalkosten:

SCHOLEN

prijs per ll. (klas van 25)
1 lesuur niet mogelijk \
2 lesuren 365 € 7,30 €
3 lesuren 470 € 6,27 €
4 lesuren 595 € 5,95 €
5 lesuren 740 € 5,92 €
6 lesuren 860 € 5,73 €

 

 • GROEPERINGEN 1° UUR (60 MINUTEN, 2 DOCENTEN)
  € 240
  Alle volgende uren € 150/uur
 • BEDRIJVEN: PRIJS OP AANVRAAG

Zit je nog met vragen?

aarzel niet en contacteer ons!