Boomwhackers of boombuizen zijn de fel gekleurde, gestemde buizen waarmee je in teamvorm op een speelse en creatieve manier melodie en percussie kan combineren. Door hun originaliteit zijn Boomwhackers al meermaals internationaal bekroond.

Boomwhackers voor kleuters:

Een fantasierijke initiatie in ritme en melodie met behulp van de gekende kleurige klankbuizen! Via muzikale verhalen en beeldrijke spelletjes maken de kleuters kennis met klankkleur, arrangement, tempo en dynamiek. Muziek is een taal die door iedereen kan gesproken worden. Taalarme kinderen en kleuters met verschillende culturele achtergronden kennen geen grenzen in deze workshop!

Boomwhackers voor lagere schoolkinderen tot volwassenen:

De Boomwhacker-workshop is ideaal voor groepen tot 25 leerlingen van het lager onderwijs tot volwassenen. Samen musiceren zorgt voor verbondenheid tussen de deelnemers. Spelplezier gegarandeerd!

Boomwhackers of boombuizen

Praktisch

Speelduur:

1 lesuur of 50 minuten

Doelgroep:
  • Kleuters vanaf 3de kleuterklas
  • Voor oudere kinderen, tieners en volwassenen hebben we een aangepaste versie
Beperkte technische vereisten:
  • Aanwezigheid van de eigen klasleerkracht of begeleider(s) is noodzakelijk
  • Graag beschikken we over een apart lokaal of turnzaal. Een ruime kring met stoelen is handig. De kinderen moeten genoeg bewegingsruimte hebben, ook als de docent ze laat rechtstaan in de kring.
  • Max. 25 deelnemers

Voor meer info omtrent prijzen: KLIK HIER

Zit je nog met vragen en/of wens je graag te boeken?

Aarzel niet en contacteer ons!