Discover science!

Grande Nouvelle: à partir de l’année scolaire 2020-2021, vous pouvez réserver des activités sur sciences et techniques pour tous les âges chez notre partenaire en Wallonie Hamad Karous.

Hamad est professeur de sciences et Doctor en Didactique de la chimie, il est donc bien placé pour diffuser notre passion pour sciences et techniques entre les jeunes wallons! Avec notre soutien, vous pouvez réserver des activités sur le site web de…

www.DISCOVERSCIENCE.be

Fantastisch nieuws: vanaf schooljaar 2020-2021 start Spelenderwijzer een samenwerking met Dr. Hamad Karous om ook in Wallonië wetenschapseducatieve activiteiten aan te bieden. Hamad is niet enkel scheikundige én doctor in de wetenschapsdidactiek. Hij is ook al jaren een vertrouwd gezicht op congressen rond wetenschapseducatie, en hij is net als wij enorm gedreven om zijn passie voor wetenschap en techniek door te geven aan jongeren. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij de geknipte persoon is om in Wallonië een mooi aanbod uit te bouwen in samenwerking met ons.

Omdat “spelenderwijzer” een vrijwel onmogelijk te vertalen woordspeling is, zijn wij in Wallonië voortaan te vinden onder de naam:

Discover science!