Tieneryoga is een stevige, energetische workshop met yogahoudingen en oefeningen rond ademen, concentratie en visualisatie. Tegelijk is er aandacht voor relaxatie en het loslaten van spanningen. Gevoelens als onzekerheid, schaamte en stress horen bij de levensfase van een tiener en leiden vaak tot spanningen in het lichaam.

Tieneryoga maakt tieners mentaal en fysiek sterk, brengt hen weer in contact met zichzelf en vergroot het zelfbewustzijn. Het is een effectieve, leuke en ontspannende manier om aan de balans tussen lichaam en geest te werken.

U kan ook kiezen voor een yoga-muziek workshop, met begeleiding van live muziek! Onze reis eindigt dan met een klankmeditatie als ontspanning. De wisselwerking met de live muziek maakt deze workshop erg interactief!

Yoga voor leerkrachten

Praktisch

Duur:
 • 50 minuten of meer
Voorwaarden:
 • Aanwezigheid van klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk.
 • Bij voorkeur kleine groepen (10-15 deelnemers), max. aantal deelnemers 25
 • Lege ruimte nodig
Doelgroep:

Secundair

Prijzen: live muziek of niet?

U kunt kiezen voor deze workshop mét of zónder live muzikale ondersteuning door een muzikant (sitar, didgeridoo, klankschalen, hang drum). Onze live muziek biedt zeker een sterke meerwaarde, omdat de muzikant én de yogabegeleider beter kunnen inspelen op de reacties van de leerlingen en de sfeer sneller kunnen aanpassen. Met live muzikant eindigen we de sessie met een ontspannend ligconcert.

Uiteraard  maakt dit de workshop wel een stuk duurder. Daarom is het ook mogelijk om zonder live muziek (enkel yogadocente) te werken. Deze tarieven vind je HIER.

Prijzen met live muziek vind je in onderstaande tabel. Reisonkosten vanuit Antwerpen: €0,40/km in een straal van 50 km rond Antwerpen. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

 • Schoolprijs met live muziek
  € 220
  Vanaf de tweede sessie € 120/sessie.
 • Groeperingen met live muziek
  € 230
  Vanaf de tweede sessie € 150/sessie.

Zit je nog met vragen?

aarzel niet en contacteer ons!