Dans je los! Tijdens deze workshop dansexpressie, gaan de kinderen als het ware op verkenning naar wat hun lichaam zoal kan, en leren ze puur op gevoel bewegen. Dan weer langzaam, dan weer opzwepend, voert de muziek de kinderen mee op een reis langs allerlei ritmes en klanken.

Er zijn aangepaste workshops voor zowel kleuters (inclusief instappertjes!) als basisonderwijs en voor secundair.

U kan ook kiezen voor een dans je los-workshop met begeleiding van live muziek! Tijdens deze workshop duiken de kinderen in een fantasiewereld vol vreemde dieren, woeste rivieren, hoge klimbomen en zoveel meer. De wisselwerking met de live muziek maakt deze workshop erg interactief!

dansexpressie dans je los

OPMERKINGEN:

 1. We vragen om minstens 2 workshops en liefst meer achtereenvolgens te boeken. Om ecologische redenen vinden we immers dat onze docenten niet langer onderweg mogen zijn dan dat ze ter plaatse zijn voor de activiteit zelf.
 2. INTERESSANTE TIP: onze docenten kunnen op dezelfde dag eenzelfde of zelfs andere workshop geven voor andere leeftijden: vraag collega’s van andere leerjaren (mag kleuter, lager en soms zelfs middelbaar gemengd zijn) om samen te boeken, zo daalt de prijs per leerling nog aanzienlijk!
 3. Workshops in scholen zijn standaard tot 25 leerlingen, uitzonderlijk mogen dat er enkele meer zijn, maar dan vragen we 3/extra leerling boven de 25 (en €6/extra leerling voor dans met live muziek).
 4. Tot 4 lesuren graag alle in de voormiddag. Als dit niet mogelijk is en de docent moet ‘s middags wachten, rekenen we 20€ middagvergoeding per docent. Ook voor springuren rekenen we 20€ per docent. Speeltijden tellen uiteraard niet als wachten, en voor 5 & 6 lesuren is middagpauze reeds ingecalculeerd.
 5. Alle gebruiksmateriaal is steeds inbegrepen.
 6. Vervoersonkosten aan 0,45/km . Voor afstanden >dan 50 km, vragen we 20 bovenop de berekende vervoerskosten.
 7. Onze workshops voor scholen worden vrij van BTW gefactureerd!

Praktisch

Duur:

Vanaf 1 lesuur

Voorwaarden:
 • Aanwezigheid van de eigen klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk, en er wordt best een ruime plaats voorzien (lege klas, turnzaal,…)
 • Max. 25 kinderen/sessie
 • Lege ruimte nodig
Doelgroep:

Kleuters vanaf 2,5 jaar tot volwassenen en alles daartussen!
Voor de allerkleinste kleutertjes worden best wel 2 sessies van een halfuur gegeven met een groepje tot 15 kleuters

Prijzen: live muziek of niet?

U kan kiezen voor deze workshop mét of zónder live muzikale ondersteuning door een muzikant (sitar, didgeridoo, klankschalen, hang drum). Onze live muziek heeft zeker een sterke meerwaarde, omdat de muzikant én de dansbegeleider beter kunnen inspelen op de reacties van de leerlingen en de sfeer sneller kunnen aanpassen.
Met live muzikant eindigen we de sessie met een ontspannend ligconcert.

Uiteraard maakt dit de workshop wel een stuk duurder. Daarom is het ook mogelijk om zonder live muziek (enkel dansdocente) te werken. Deze tarieven vind je HIER.

Prijzen met live muziek vind je in onderstaande tabel. Reisonkosten vanuit Antwerpen: €0,45/km in een straal van 50 km rond Antwerpen. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

Prijzen met opgenomen muziek:

Voor prijzen met opgenomen muziek (enkel dansleerkracht): KLIK HIER.

Prijzen met live muziek:

SCHOLEN

prijs per ll. (klas van 25)
1 lesuur niet mogelijk \
2 lesuren 365 € 7,30 €
3 lesuren 470 € 6,27 €
4 lesuren 595 € 5,95 €
5 lesuren 740 € 5,92 €
6 lesuren 860 € 5,73 €

 • Groeperingen 1° uur (60 min.)
  € 240
  • Alle volgende uren € 150/uur
  • 2 docenten: dansleerkracht en muzikant

Zit je nog met vragen?

aarzel niet en contacteer ons!