Tijdens deze workshop gaan de kinderen als het ware op verkenning naar wat hun lichaam zoal kan, en leren ze puur op gevoel en intuïtief bewegen. Dan weer langzaam, dan weer opzwepend, voert de muziek de kinderen mee op een reis langs allerlei ritmes en klanken. De primitieve dans is een heerlijke manier om je lijf los te maken!

Er zijn aangepaste workshops voor zowel kleuters (inclusief instappertjes!) als basisonderwijs en voor secundair.

U kan ook kiezen voor een dansexpressie met begeleiding van live muziek! Tijdens deze workshop is er een continue wisselwerking tussen de dansende kinderen en de live muzikant, wat een grote meerwaarde geeft.

Praktisch

Duur:

Vanaf 1 lesuur | minstens 2 workshops te boeken

Voorwaarden:
 • Aanwezigheid van de eigen klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk, en er wordt best een ruime plaats voorzien (lege klas, turnzaal,…)
 • Max. 25 kinderen/sessie
 • Lege ruimte nodig
Doelgroep:

Kleuters vanaf K1 tot L6 en ouder.

Prijzen: live muziek of niet?

U kan kiezen voor deze workshop mét of zónder live muzikale ondersteuning door een muzikant (sitar, didgeridoo, klankschalen, hang drum). Onze live muziek heeft zeker een sterke meerwaarde, omdat de muzikant én de dansbegeleider beter kunnen inspelen op de reacties van de leerlingen en de sfeer sneller kunnen aanpassen.

Uiteraard maakt dit de workshop wel een stuk duurder. Daarom is het ook mogelijk om zonder live muziek (enkel dansdocente) te werken.

Prijzen met live muziek vind je in onderstaande tabel. Reisonkosten vanuit Antwerpen: €0,40/km in een straal van 50 km rond Antwerpen. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

Prijzen zonder live muziek:

Voor prijzen met opgenomen muziek (enkel dansleerkracht)KLIK HIER

 • Schoolprijs met live muziek
  € 220
  Vanaf de tweede sessie €120/sessie.
 • Groeperingen met live muziek
  € 230
  Vanaf de tweede sessie €150/sessie.
 • Bedrijven
  Op aanvraag.

Zit je nog met vragen en/of wens je graag te boeken?

Aarzel niet en contacteer ons!