Wetenschapstheater Fabrique Magique

Fabrique Magique is een instituut waar “magische trucs” worden uitgedacht en gebracht voor publiek, maar het geheim is dat die magie steeds een wetenschappelijke verklaring heeft. Nu is “De Gravin”, oppermagiër bij Fabrique Magique, op zoek naar een nieuwe assistent. Daarvoor is een strenge selectie nodig waarbij de nieuwe kandidaten grondig getest worden. Niet alleen moeten ze zélf nieuwe, verrassende trucs tonen, ze moeten ook de magische trucs van de Gravin kunnen doorgronden. Wat de Gravin echter niet weet, is dat de nieuwe kandidaat eigenlijk een undercover agent is. Ze wordt er immers van verdacht dat er mensen zijn verdwenen door haar toedoen. Gaandeweg wordt duidelijk dat er inderdaad iets vreemds aan de hand is in Fabrique Magique. Gelooft de Gravin misschien in haar eigen magie? Alles is toch wetenschap, of niet…?

Fabrique Magique is een echte theatervoorstelling waarin tal van experimenten en weetjes zijn verwerkt. De kinderen worden helemaal meegezogen in een spannend verhaal en leren tegelijk haast ongemerkt allerlei dingen bij over wetenschappen…

Combineerbaar met wetenschapstheater “Kitty wil knallen” voor kleuters en eerste graad lager!

Praktisch

Speelduur:

60 minuten

Voorwaarden:
 • Speelvlak liefst min. 6mx4m (BxD)
 • Kinderen zitten indien mogelijk in stijgende hoogte voor het speelvlak (matten-banken-stoelen) OF er is een podium in de zaal
 • Voor theaterzalen is een lichtplan beschikbaar.
 • Max. 250 kinderen/voorstelling (400 kinderen indien theaterzaal met stijgende tribune)
Doelgroep:
 • 8-12 jaar, indien gewenst kan het ook wel vanaf de leeftijd van 6 jaar, maar die gaan (nog) net iets meer  genieten van ons wetenschapstheater Kitty wil knallen.
Prijzen

Inclusief 6% BTW, exclusief vervoer aan € 0,45/km vanuit Antwerpen in een straal van 50 km. Daarbuiten is een beperkte meerprijs mogelijk naargelang locatie (kans op fileleed).

 • Schoolprijs
  €4,85/ll (minimum €485)
  Vanaf de tweede voorstelling €4,25/ll (minimum €395).
 • Groeperingen
  €5,5 p.p. (minimum €590)
  Vanaf de tweede voorstelling min €395 (€3,95 p.p.).
 • Theaters/overheden
  790€
  Vanaf de tweede voorstelling 500€

Zit je nog met vragen?

aarzel niet en contacteer ons!